Monday, November 9, 2009

Lemmings (RO)





"PSD si PNL nu au dorit sa participe la discutii, eu voi continua demersul de a merge cu un Cabinet in parlament. Aceste doua partide vor avea ocazia sa se pronunte, prin vot, daca tara are sau nu nevoie de un Guvern cat mai repede" - Liviu Negoita, 9/11/2009

6 comments:

  1. "daca tara are sau nu nevoie de un Guvern cat mai repede" (Negoita)

    Mda! Deci despre asta e vorba. Pai atunci de ce sa mai existe parlament daca procedura e un moft? De ce sa mai facem de fapt alegeri? Pentru ca oricum sunt scumpe. Si Parlamentul e scump. Propun sa nu mai alegem nici presedinte pentru ca ar fi stupid: Avem deja unul! IAr acest presedinte sa puna de urgenta un guvern care sa fie lasat sa isi faca treaba si sa terminam cu tot balciul, pentru ca sunt probleme mai importante de rezolvat. Se raceste ciorba la Golden Blitz!

    C.

    ReplyDelete
  2. @ Anonymous (C.)

    Corect!! :))))))))))))))))

    ReplyDelete
  3. Pentru ca marea istorie nu va retine acest amanunt, as vrea sa-l consemnez aici: Prim-ministrii desemnati Lemming 1 si 2 au inceput deja reforma institutionala, propunand cabinete din care lipseste ministrul pentru relatia cu parlamentul. Ha!

    ReplyDelete
  4. @ Diana
    Merci, sunt bucuros sa retin acest "amanunt" aici cat timp marea istorie e ocupata cu altele.
    Sa fie un fel de lapsus freudian?

    ReplyDelete
  5. M-ar fi tentat sa-ti raspund ca noi nu ne-am prea bagat in seama in ultimul timp cu marea istorie.
    Dar noroc cu domnul presedinte, care ne-a tras de maneca amintindu-ne ca in timpul mandatului sau teritoriul Romaniei a crescut. Si asta pentru ca si noi, romanii, am vrut sa se castige acest proces extrem de important de la Haga (sic!).
    Deci vezi dumneata, domnule idealist, ca e de ajuns sa vrem.
    Cine intra in turul 2?

    ReplyDelete
  6. @ Diana

    Cine intra in turul doi? Greu de spus... Poate Vadim, poate Becali... Cel putin asa pare sa creada Crin Antonescu (http://www.gandul.info/opinii/porcaria-bunului-simt-5090474). Eu ce sa mai zic?

    ReplyDelete