Tuesday, July 13, 2010

Competentii care conduc Romania (RO)

Din faptele de vitejie ale guvernului Boc intru salvarea Romaniei:




Pentru cei fara media playere, iata si desfasuratorul comentat:


Undeva in Romania. Inundatii.

Intr-un elan tipic (venit direct din trecutu-i utecist - adica multa agitatie populista, putin creier), primul ministru al Romaniei da la lopata. In pantofi si pantaloni de costum, in fata camerelor de luat vederi.

Este deranjat din activitatea de inalta raspundere de un cetatean la bustul gol, impingand o roaba, care incearca sa-i spuna ceva despre Canalul Dunare - Marea Neagra, o diferenta de nivel si niste ecluze, prin deschiderea carora s-ar putea reduce presiunea apelor care amenintau sa inunde Galatiul.
Reactia de panica a premierului, cand a realizat ca omul respectiv chiar avea ceva de spus si - mai ales - ca se filmeaza, a fost sa se uite in jur disperat, cautand salvarea in competenta ministrului de resort.

(Din acelasi ciclu face parte si dialogul cu ministrul Apararii despre avioane si tancuri - cititi pe risc propriu!).

Exista si happy end: receptiv la doleantele poporului, dupa cateva zile de deliberari, guvernul a aplicat solutia sugerata de omul cu roaba.
Galatiul a fost salvat.

Pana la urma, Boc e baiat bun.

Presedintele, in schimb, cu mai multa experienta - de 5-6 ani - la inundatii, nu se lasa convins atat de usor (de la secunda 35 in clipul de mai jos):

1 comment:

  1. http://www.romanialibera.ro/actualitate/dobrogea/cum-a-fost-salvat-galatiul-de-la-dezastru-194045.html

    macar atata pt bietul om! :-))
    C.

    ReplyDelete