Friday, October 1, 2010

Arta inecarii la mal (RO)


...o poveste atat de romaneasca:


1 comment:

  1. "o poveste atat de romaneasca". Corect! La 3-0 un ghertoi de pe teren (grec, dar bationalizat prin spiritul de turma) vrea sa arate cine e seful. Nu conteaza ca domina la rezultat, trebuie sa domine si psihic. Nu ma mira daca se ducea si se pisa pe bara portii adverse, sau la centrul terenului, ca sa marcheze teritoriul, dupa ce si-a umilit adversarul.
    In minutul 3 al prelungirilor un alt ghertoi se arunca pe jos, ca sa traga de timp! Vine si targa, sa fie circul complet. In prostia lui, camnd cade, se tine de partea stanga, desi mingea l-a atins (usor) in cu totul alta parte. Apoi se face o schimbare. Arbitrul putea sa il elimine pe Tatarusanu cu sange rece. putea prelungi meciul CAT DOREA. Acum toata lumea se inflameaza ca de aia s-a pierdut meciul.
    No way: echipele romanesti, in frunte cu nationala, nu stiu sa tina scorul onorabil. Nu stiu sa tina mingea la centru. Cand sunt in avantaj nu mai construiesc, se repliaza la gramada in propria poarta si mingile pe care le prind le arunca haotic in fata. (Asa a facut si CFR cu Basel in UCL, dar a scapat cu fata curata). La maniera in care se "apara" Steaua, in ultimele 15 minute ale meciului italienii puteau marca de 20 de ori. Pacat, pentru ca pana la un punct a vazut un meci foarte frumos, spectaculos.
    C.

    ReplyDelete